Mer Hemnet åt folket!

Surfar skönt på hus och lägenheter. Sparar de bilder som är en inspiration och ibland även de bilder som verkligen inte är det, bara för att veta vad jag vill ha och inte. Just nu är det dessutom mycket fokus på barnrum för det kommer jag ju behöva inreda inom kort. Superkul!


Färgerna är jättefina men jag är inte något fan av en alltför gullig stil. Men rummet kändes så hemtrevligt att det får vara med ändå. 

Sådan här liten inramad plantering vill jag också ha! Så himla stilrent. 
 
Så fina nyanser av grönt. 
 
Den här lösningen med en grusbarriär och plattor mellan gräset och altanen är ju skitsnygg! Och praktisk. 

Ingenting jag saknar eller vill ha, men i min barndom skulle alla ha en sådan här spaljé inomhus. Var man trendig hade man växter på den. 

Vitmålad kan den faktiskt bli ganska fin. 

Om det är något jag inte vill ha så är det låtsas-saker. Plastgolv som ser ut som stengolv, tapeter som ser ut som tegelstenar, tegel som är fastsmetat på väggen och inte murat.... Det sparar pengar att ta en billig kopia, men har man inte råd så kan man lika gärna ta något enklare men lika fint. Eller spara till ett riktigt golv etc. 
Hantverk är alltid roligt! Räcket är så estetiskt utformat. Mycket jobb bakom. 

Jag utgår från att dörren var helt groteskt ful varför man klistrade på dekor. Var den bara lite ful hade jag hellre haft kvar den för dekoren gör inte saken så mycket bättre...
Har man trångt så finns det smarta lösningar! Den pyttelilla bordsytan räcker ju faktiskt bra åt 1-2 personer som ska äta frukost. 

Symmetriska hyllor, japp!

Gillar betonglooken på väggen och hyllan. Så länge man har ett fåtal hyfsat harmoniska saker så är det fint att ha lite olika dekorationer på hyllplanen. 

Helt min smak på rabatter. 

 
Hur smart som helst med bänken när man har trångt kök! Massa gäster får ju plats. Det syns inte på bilden men man har egentligen byggt in elementet vid fönstret men sedan fortsatt göra sittplatser. Smart. 


Ah, denna ljuvliga symmetri igen!

Det är riktiga fiskar i dammen! Hur mysigt är inte det?

Inredningen faller mig inte i smaken men ytorna! Så himla härligt att ha såhär mycket svängrum, kunna ta en vals i vardagsrummet eller ha yogaklass i köket liksom. 

Cypressliknande träd, det är grejer det. Finns ju "cypresser" som tål svenskt klimat. 

Spisen i hörnet känns så trevligt på något sätt. Plus att man får en extra yta bakom den. 

Hus-säng har jag funderat på många gånger, men den är mysigare med tyg på. Dock är det ju så svårstädat och blir dammigt direkt! Ljusslinga är tjusigt men det är samma sak där, det blir smutsigt snabbt. Men jag gillar tanken med tak på sängen.